Individet og religionen

(Einfach / 23.02.2016)

I denne udgave af Einfach undersøger vi individets behov for en religion. Hvordan kan det være, at mange i vores mulighedssamfund stadig søger troen som et fast holdepunkt? Og er sekulariseringen ved at tabe terræn til en ny måde at tro på?

 

Programmet handler ikke om fundamentalisme og ønsker ikke at være mistænksomt. Vi vil derimod vise de livsformer, der er i troen, og præsenterer den mangfoldighed, religion indeholder.

 

I programmet taler vi med hare krishna, en asetroende og et medlem af pinsekirken.

 

Tilrettelæggelse: Rasmus Petersen
Redaktion: Sarah Scheer, Anders Lundager

 

Einfach er powered by Hindenburg Journalist Pro

1024x400-Hindenburg-systems
www.hindenburg.com

 

Foto: Milada Vigerova (unsplash.com)

0 svar til “Individet og religionen”

  1. […] Jeg kender ikke siden Brainfood, deres podcast eller deres program Einfach. Men de har været ude at undersøge forskellige religioner. Hare Krishna, pinsekirken og asatroen – med asatroen har de været ude at snakke med min gode blotfælle Rune. Jeg syntes han gør det fantastisk godt. Mange asatroende, der udtaler sig til medierne, får ikke de mange filosofiske lag frem, som gør at jeg finder så meget værdi i min tro. Asatroen er meget mere end en mand, der flyver rundt i en bukkevogn. Nyd indslaget med Rune eller besøg indslagets hjemmeside http://www.bfood.dk/individet-og-religionen: […]

Skriv et svar